Hashim Said

Hashim Said kom till Sverige 2013. Ett år dessförinnan studerade han svensk kultur och arbetsmarknad. 

Som marknadschef är det viktigt att förstå konsumentens kulturella beteende från en strategisk synvinkel. Så han tittade på trender och undersökte möjligheter utifrån sitt multikulturella intresse och använde samma strategiska tillgångssätt som när han tidigare arbetade i Qatar, Egypten och Eritrea.

När Hashim anlände till Stockholm valde han MultiMind som sin första och kontinuerliga arbetsgivare.

- För mig sa det klick direkt. Här fanns engagemang, samverkan, förtroende för teamet och en stark lojalitetskänsla från båda parter. MultiMind trodde på mig och jag fick snart flera uppdrag, säger Hashim.

Idag arbetar han med ekonomi för MultiMind största kund, men hans resa med företaget har också inneburit uppdrag inom försäljning och marknadsundersökningar.

Det är Hashims djupa respekt och passion för multikultur, särskilt på den nordiska marknaden, som gör honom till en stolt förespråkare för MultiMinds mångfaldsarbete och en av våra mest uppskattade konsulter.

- Hos MultiMind finns det ett förtroende som jag kan föra vidare till kunden, vilket är det viktigaste för mig som konsult, säger Hashim.

Det är Hashims hårda arbete, positiva inställning och stora tålamod som får honom att sticka ut lite extra. Han är verkligen ett levande bevis för MultiMinds kärnvärden: FRED - Flexibilitet, Respekt, Engagemang och Driv.

- Alla på MultiMind har haft stor inverkan på vad jag har lyckats åstadkomma, säger Hashim.

Hashim, tack för din härliga attityd och din gedigna arbetsinsats under de senaste fyra åren. Vi hoppas att din resa med oss ​​fortsätter under lång tid framöver!