Layma Chekhonina

Nu i december kan vi stolt presentera Layma Chekhonina som har utnämnts till MultiMinds första Kvartalets konsult.

Layma har sina rötter i Ryssland och flyttade från Moskva till Stockholm 2014. Här började hon sin karriär hos Procter & Gamble som är en av MultiMinds uppdragsgivare.

Då hade vi på MultiMind ännu inte det stora nöjet att ha Layma som vår konsult. Men hennes naturliga nyfikenhet och sociala färdigheter gjorde att hon kom i kontakt med MultiMind. Och snart kunde vi erbjuda Layma ett uppdrag hos Samsung där hon idag arbetar som projektkoordinator.

Det som gör Layma till en enastående konsult är hur tydligt det märks att hennes personliga värderingar ligger till grund för hennes driv. Layma tar sig an varje arbetsuppgift med stort ansvar och hennes flexibilitet gör att hon direkt kan dra nytta av allt hon lär sig. Hon stortrivs i rollen som konsult där man snabbt måste kunna anpassa sig efter nya miljöer och krav.

Laymas förmåga att knyta an till människor gör att hon klarar sådana övergångar med lätthet. Alla som har haft nöjet att träffa henne vet att hon alltid tar sig tid och är genuint intresserad av att lära känna sina medmänniskor. Hon är omtänksam, vänlig och positiv.

Allt det här gör Layma till en given ambassadör för MultiMinds kärnvärden: FRED - Flexibilitet, Respekt, Engagemang och Driv.

Samtidigt som Layma är driven och ambitiös behandlar hon alla människor med respekt och nyfikenhet. Ett utmärkt exempel på hur mångfald och integration leder till en bättre arbetsmiljö. Här på MultiMind är Layma en uppskattad kollega och en ofta sedd deltagare på våra olika event.

Layma, tack för att du inspirerar oss! Må vi ha glädjen att dig ombord här på MultiMind under lång tid framöver.    

Tillbaka