Rami Khreim

Som IT Consultant Manager måste Rami Khreim vara beredd på att vad som helst kan hända, när som helst. Utöver sina Microsoft- och Cisco certifikat har han även arbetat med Linux serverar och även jobbat med webbanalys och marknadsföring i sociala medier. Dessutom har han utbildat sig till Certified Ethical Hacker (CEH).

Rami är ursprungligen från Syrien. Innan han flyttade till Stockholm, arbetade han i Damaskus, Dubai och Paris. För närvarande jobbar han på kundsupporten hos Teliasonera International Carrier som äger och driver ett av världens största fiberoptiska nät.

- Företagskulturen här är fantastisk och jag trivs bra. Jag är mycket imponerad av den professionella arbetsmiljön och attityden som har lärt mig en hel del. Dessutom gillar jag den kommunikativa delen av jobbet, säger Rami.

Att arbeta med kundsupport kräver logiskt tänkande, sociala talanger och färdigheter i felsökning så att man kan reda ut alla  de situationer som kan uppstå. Ramis största utmaning var när han på kort tid fick överta ansvaret för samtliga system och verktyg. Ett flertal rutiner behövde anpassas för att stödja kunderna i enlighet med SLA och fastställda deadlines.

- Jag vill tacka MultiMind för att ha givit mig möjligheten att gå vidare med nya utmaningar som jag kan lägga till mina tidigare erfarenheter, säger Rami.

Rami tycker att mångfald bidrar till att göra oss alla bättre. Att möta olika människor och upplevelser erbjuder fantastiska möjligheter att ompröva tidigare antaganden och hårt hållna åsikter. Hans favoritord är ”misslyckande” eftersom det symboliserar en ”omstartsknapp” och chansen att försöka igen.

På helgerna tycker han om att simma och läsa affärslitteratur. Utöver modersmålet arabiska talar han engelska. Tidigare har han studerat franska och kinesiska och är nu i full gång med att lära sig svenska. Kanske hinner han också med att ta upp en gammal hobby, latinsk dans.

Tillbaka