Ronja Lotse

Speed-dejting-intervjuer ledde till nytt jobb

Det var verkligen ett nöje för MultiMind att vara en del av årets festligheter under ”Kungsholmstorgs Dag” i Stockholm. Vi körde speed-dejting-intervjuer och träffade unga yrkesverksamma människor som hoppades få en rivstart på sin karriär.

En av dem var Ronja Lotse, en ung kvinna med massor av energi och glimten i ögat. Hon har internationell erfarenhet från sina studier och frivilligt arbete i USA, Malta, Italien och Peru.

Ronja är intresserad av människor och HR och har flera bra idéer om hur man kan nå sitt mål. Hennes driv visade att hon var redo att skaffa sig mer erfarenhet i miljöer som ger möjlighet att interagera med människor. Hennes förmåga att kunna kommunicera och navigera i tvärkulturella miljöer övertygade oss om att hon skulle vara en bra konsult för våra kunder. Samtidigt ville vi hjälpa henne vidare i sin karriärutveckling.

Idag är Ronja i en Order Analyst-teamet på Procter & Gamble där hon ansvarar för flödet mellan utbud och efterfrågan. Hon trivs i den snabbrörliga miljön som genererar kontakter både internt och externt. Den varierade kommunikationen ger henne breda erfarenheter och möjligheten att komma ett steg närmare sin dröm att få arbeta med människor och HR. Hon är stolt över att vara en del av ett team där man jobbar hårt och skrattar mycket och där kollegor bidrar till att stötta varandra under utbildningstiden.

Från när vi första gången träffade vi Ronja gick det bara några veckor innan vi kunde anställa henne som konsult på MultiMind. Vi är stolta över att kunna hjälpa henne starta sin karriär ho oss.

Vi önskar henne lycka till!

Tillbaka