Vilket är ditt roligaste sommarjobb?

Anna Carlsson Sigstedt 26 april 2017

Jag har frågat några av mina kollegor om deras roligaste sommarjobb.

Tv: Linda Laaksonen, Recruitment Assistant
Jag jobbade som guide på en äventyrspark med höghöjdsbanor i Helsingfors, Finland. Det var roligt att få lära besökare från olika länder hur man klättrar i banorna och tipsa om hur de skulle ta sig igenom de svåraste delarna. Varje morgon fick vi som jobbade där själva gå igenom banorna för att kolla att de fungerade. Det var en rolig sommar och kul att jobba utomhus i ett bra team.

Behöver du sommarjobbare eller vill sommarjobba, kontakta Linda på:
, +46 (0)8 21 67 00

Kerem Savci, Recruitment Consultant
Sommaren 2009 praktiserade jag på Business Sweden Istanbuls kontor i Turkiet. Jag hjälpte marknadskonsulterna med marknadsundersökningar och kontaktade potentiella kunder. Det var en väldigt lärorik  erfarenhet av hur det är på ett kontor. Genom alla ”kalla” samtal jag genomförde utvecklades mitt tålamod och min kommunikationsförmåga förbättrades.

Behöver du sommarjobbare eller vill sommarjobba kontakta Kerem på:
kerem.savci@multimind.se, +46 (0)8 21 67 11

Th: Jennie Wahlgren, Business Area Manager MultiMind Finance
I slutet av 80-talet arbetade jag på Miljonlotteriet och tog emot personer som vunnit högvinster. Det var otroligt roligt att möta dem när de kom in med sina lotter och få dela ut presencheckar till bilar, båtar, resor och se lyckan i deras ögon. Men jag blev också utskälld av en person som tyckte att det var orättvist att bara hans granne vann. De sista åren fick jag lära mig ekonomi, vilket jag hade stor nytta av när jag började läsa ekonomi på universitet.

Behöver du sommarjobbare eller vill sommarjobba kontakta Jennie på:
jennie.wahlgren@multimind.se, +46 (0)8 21 67 01

Ett sommarjobb kan leda till mycket...