Bli del av vårt MultiMind Community!

28 juli 2016

Det finns många fördelar med att bli en del av vårt ‪#‎MultimindCommunity‬! Vi letar alltid efter fler internationella konsulter som vill bli en del av vårt växande team.

Som MultiMind konsult kommer du att arbeta direkt hos en av våra många internationella kunder och dessutom får du även din egen rekryteringskonsult och specialist inom HR och bemanning, som du kommer att ha löpande kontakt med. Vi följer din trivsel, motivation och utveckling i samarbete med dig och din chef. Vi förhandlar din lön och andra arbetsvillkor - och vi ser till att skapa den bästa miljön för din professionella utveckling.

Om du flyttar från ett annat land till Stockholm, står vi klara med hög kompetens och personlig erfarenhet av global rörlighet, vi på huvudkontoret nämligen består av ett team med många olika nationaliteter. Till exempel kan du prata med vår australiska headhunter, finska, danska, svenska eller tyska rekryterare. Vi kan ge dig råd om omlokalisering, svenska arbetskulturen och lagstiftningen samt förbereda dig för en karriär i Sverige.

Kvalitet och nära relationer med våra konsulter och kunder är en stor del av våra värderingar och grunden för vår verksamhet, därför kommer du att uppleva en stor tillgänglighet då vi är alltid redo att hjälpa. Vi har med lojala och långvariga konsulter skapat en "MultiMind Community", som är ett nätverk av konsulter som alla är anställda av oss. Vi erbjuder sociala evenemang vilket ger dig möjligheten att nätverka och njuta av det svenska arbetslivet.

På onsdag bjöd vi våra konsulter upp på sjunde våningen på Hotell Scandic Continental, där vi bjöd på drycker och bra stämning.

Vill du njuta av fördelarna med att vara en MultiMind konsult? Kontakta oss: office@multimind.se