Ny Head of Operations till MultiMind Bemanning

23 september 2019

MultiMind Bemanning har nyligen gjort en strategisk satsning och anställt Johan Lind som Head of Operations. Johan kommer att ansvara för den operativa verksamheten på MultiMind.

– Det känns jättebra och spännande att komma till MultiMind. Det är en förmån och utmaning på samma gång och jag ser fram emot att bidra med mitt perspektiv för att växa företaget ännu mer. Det vi gör här med vår nisch om att förmedla internationell kompetens gör ännu större skillnad på marknaden och det vurmar jag för, säger Johan Lind om sin nya roll.

Johan går in i en helt ny, skräddarsydd roll och den nya förstärkningen är ett led i en ständig förnyelseprocess för att möta förändrade behov hos kandidater och kunder. 

Med över 17 års erfarenhet från bemanningsbranschen har Johan erfarenhet från branschens alla delar från försäljning till konsult- och personalansvar samt företagsutveckling.

– Det känns riktigt kul att Johan har börjat hos oss. säger Kristian Andersson, VD på MultiMind Bemanning. Han fortsätter:

– Jag har tidigare arbetet som en extern och affärsinriktad VD med begränsade möjligheter att fokusera på det sätt jag velat på den interna personalen. Med Johan vid min sida kommer jag att kunna fortsätta utveckla affärerna samtidigt som jag är trygg i att bolaget fortfarande utövar ett starkt ledarskap. Jag ser massor av möjligheter att skapa värde i närtid.

– Vi har så mycket som är bra och nu är målet att förädla våra processer ännu mer och ta det till nästa steg, säger Johan.

Kort fakta om Johan:
Ålder: 47 år
Från: Stockholm
Familj: Bor i Mälarhöjden med två tonårsdöttrar och en fru.
Favoritartist just nu: Ed Sheeran
Drömresemål: Venedig
Tränar: Förut fotboll, nu är det mycket cykling då jag trivs bra i cykelsadeln.